Schoorsteenrenovatie Roosendaal

Het belang van een goede schoorsteen is enorm. Wanneer een oude schoorsteen aan het verzanden is kunnen er lekkages ontstaan. Om die reden is het levensgevaarlijk om een gaskachel op een bestaand rookkanaal dat al geruime tijd niet meer is gebruikt. Hierdoor ontstaat er een grote kans op koolmonoxidevergiftiging, wat gevaarlijk is voor de gezondheid.

Waarom renovatie van de schoorsteen?

Klusbedrijf J van Zundert uit Roosendaal kan de renovatie van uw schoorsteen verzorgen. Wij zullen de schoorsteen compleet reinigen, alle voegen uitslepen en uithakken en daarna zorgen we dat alles netjes wordt opgevoegd. Ook besteden wij genoeg tijd aan het loodwerk. Ook het impregneren van uwschoorsteen behoort tot de mogelijkheden. Aan de buitenkant van de schoorsteen brengen we een vloeistof aan die ervoor zorgt dat er geen vocht meer wordt opgenomen. Hierdoor neemt de kans op vorstschade flink af.

Schoorsteen impregneren

Een schoorsteen die nat wordt en vervolgens vocht door laat slaan naar binnen, zal binnen in huis schade aanrichten. Het is dan ook verstandig om uw schoorsteen te impregneren. Klusbedrijf J van Zundert is gespecialiseerd in het impregneren van schoorstenen en de algemene renovatie hiervan.
Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen!