Overig

Steigerwerkzaamheden

Klusbedrijf J van Zundert uit Roosendaal verzorgt naast schilderwerken, voegwerken en tegelwerken ook steigerwerkzaamheden.

Steigerwerkzaamheden Roosendaal

Of het nu gaat om het vakundig plaatsen van een steiger voor een flat, kantoorgebouw of een woning, het is bij ons mogelijk. Door onze kennis en vakkundigheid op het gebied van allerhande kluswerkzaamheden in- en om het huis ben je bij Klusbedrijf J van Zundert ook op de juiste plek voor totaalpakketten.
Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen!

Voorzetwanden plaatsen Roosendaal

Voorzetwanden hebben een functie met betrekking tot thermische isolatie. Hierbij gaat het om het na-isoleren van een buitenmuur. Door de metalen profielen of houten stijlen een stukje van de bestaande muur af te plaatsen onderbreekt u de kou.

Klusbedrijf J van Zundert uit Roosendaal is gespecialiseerd in het plaatsen van voorzetwanden. Er zijn diverse mogelijkheden en oplossingen hiervoor, voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen!

Aanleg keukenvoorzieningen Roosendaal

Bij Klusbedrijf J van Zundert uit Roosendaal kunt u terecht voor de aanleg en afbraak van al uw keukenvoorzieningen. Klusbedrijf J van Zundert is gepecialiseerd in de aanleg van diverse keukens, opstellingen en alle wensen.

Compleet pakket; van A tot Z

Bij Klusbedrijf J van Zundert uit Roosendaal kun je terecht voor het complete totaalpakket. Niet alleen kunnen wij de keukenvoorzieningen aanleggen en installeren, ook kunnen wij vooraf de aanleg van de wanden en plafonds verzorgen, timmerwerken aanpakken en voegwerken aanpakken.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen!

Aanleg tegel en ondervloeren in Roosendaal

Bij Klusbedrijf J van Zundert uit Roosendaal kunt u terecht voor uw nieuwe tegel- en ondervloer. J van Zundert is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van diverse soorten vloeren in uw huis. Wanneer u dus op zoek bent naar een mooie tegel of ondervloer, neem dan contact op met Klusbedrijf J van Zundert uit Roosendaal.

Hieronder vind u een impressie van een aantal voltooide projecten. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen!