Verbouwingen in en om het huis? Bekijk JvanZundert.nl!

Verbouwingen

Verbouwingen zijn een mooie manier om de ruimte beter te benutten en meer ruimte te creëren of voor andere doeleinden. Bij een verbouwing heeft u graag direct helder wat het kost en wanneer het af is. J. van Zundert is hierin gespecialiseerd en neemt u op deze pagina graag aan de hand om een verbouwing snel en efficiënt te doorlopen.

Wij hebben al honderden verbouwingen meegemaakt…

Wij hebben sinds 1993 al honderden verbouwingen meegemaakt en in principe komt daar altijd het volgende stappenplan uit: 1. Inventarisatie 2. Budgettering 3. Tijdsplanning 4. Projectomschrijving 5. Akkoord 6. Uitvoering Als de tijdsplanning klaar is en alle afspraken gemaakt zijn is het mogelijk om aan de slag te gaan. J van Zundert biedt helderheid voor beide partijen en juist dat is de reden dat onze klanttevredenheid zo hoog ligt (9,1 uit 10 op basis van 100+ recensies). Wij zijn voornamelijk in Roosendaal en omgeving actief. Onze ervaring schept een band met de regio en begrip van wat er speelt.

Wat doet J. van Zundert aan uw verbouwing?

In principe worden alle werkzaamheden uitgevoerd die van tevoren zijn besproken. Als er iets niet kan of als er een situatie onzeker is zijn wij hierover ook eerlijk. Verschillende specialisten werken samen naar het eindresultaat toe. Denk aan een schilder, stukadoor en timmerman. Kwaliteit is voor J. van Zundert het belangrijkst, want als het resultaat goed is dan is iedereen tevreden. Duidelijkheid en heldere communicatie maken het mogelijk dat wij al jaren actief zijn met tal van verschillende werkzaamheden. Wij zijn niet alleen actief met verbouwingen, maar ook met schilderwerk, stucwerk, renovaties, herstelwerkzaamheden, reparaties en meer. Wilt u graag verbouwen? Dan kunt u hier via de website direct een offerte voor aanvragen. Bel naar 06 5337 9674 wanneer u liever direct contact met ons opneemt of stuur een mail via info@jvanzundert.nl